Finncham-harjoittelija Elviran kokemuksia Hong Kongista

Néih Hóu eli moi!

Olen Elvira merkonomi opiskelija Business College Helsingistä. Opintojeni loppusuoralla suoritan työssäoppimistani Hongkongissa Suomen Kauppakamarissa. Tämä on ensi kosketukseni Aasiaan, ja olen ollut positiivisesti yllättynyt kaikista uusista kokemuksista ja mahdollisuuksista, joita tämä monipuolinen ympäristö tarjoaa.

Kansainvälisen liiketoiminnan ja kulttuurien monimuotoisuus ovat aina kiinnostaneet minua, ja tämä harjoittelu tarjoaa erinomaisen tilaisuuden laajentaa näkökulmaani ja oppia uutta. Pääsin heti harjoitteluni alkuvaiheissa tekemään monenlaisia työtehtäviä sekä tapaamaan mielenkiintoisia henkilöitä, kuten kamarin hallituksen jäseniä sekä paikallisia. Nämä kohtaamiset avasivat uusia näkökulmia kansainväliseen liiketoimintaan ja vahvistivat kiinnostukseni alaa kohtaan entisestään.

Erittäin opettava ja mielenkiintoinen projekti on ollut yhdessä Suomen konsulaatin sekä Business Finlandin kanssa työstämässä edustusta Macaossa järjestettävässä messutapahtumassa.

En ole unohtanut nauttia myöskään HongKongin tarjoamista mahdollisuuksista, kuten vapaaajallaan olen tutustunut maan kiehtovaan kulttuuriin, monipuoliseen ruokakulttuuriin ja upeisiin nähtävyyksiin, mikä on tehnyt vielä enemmän antoisamman kokemuksen.


Ystävällisin terveisin,

Elvira Meier

https://www.linkedin.com/in/elvira-meier/

Hong KongMirjam Ligi